ШОК! Дітей в «Артеку» насилували священик, депутат від БЮТ і ще парочка нардепів. Усе знімали на відео

Середа, 14 жовтня 2009, 11:18
У Міжнародному дитячому центрі «Артек» розгорівся шокуючий секс-скандал, фігурантом якого називають народного депутата від БЮТ.
дитина плаче

Як затверджує народний депутат від Партії Регіонів Вадим Колесніченко, в таборі насилували дітей. Причому, за словами депутата, до справи можуть бути причетні високопоставлені особи, для затримання яких необхідний дозвіл Верховної Ради (подібним статусом володіють лише нардепи та судді).

«За моєю інформацією, в таборі насилували дітей-сиріт, які приїхали туди на оздоровлення. Моя мета — щоб справу не зам'яли. Тому я написав запит в ГПУ, МВС і СБУ», — пояснив Колесніченко.

Як вдалося з'ясувати газеті «Сьогодні», Вадим Колесніченко — не єдиний депутат, який в курсі цієї ситуації. У цій же справі особисто до Президента звернувся депутат-бютовец Григорій Омельченко. Омельченко, який останнім часом ворогує з багатьма колегами по фракції, заявляє, що на нього вийшла жінка Олена П. із заявою про згвалтування її колишнім чоловіком їх малолітніх дітей — сина і дочки. Її чоловік, журналіст Дмитро П. (всі прізвища вказані в заяві, але ми їх не розкриватимемо, оскільки йде слідство і провина нікого ще не доведена), зараз знаходиться під вартою.

«Під час допиту діти упізнали насильників і свідчили про обставини їх згвалтування. Жінка затверджує на підставі офіційного проведеного пізнання, що її дітей і інших хлоп'ят насилувало вище керівництво МДЦ «Артек» (Григорій Омельченко називає конкретні прізвища — ред.). Діти дали свідчення, що під час згвалтування їх знімали на відеокамеру. У пам'яті комп'ютера Дмитра П. експерти відновили близько 32 тисяч порноснімков і порновідео», — вказано в зверненні Григорія Омельченко.

У документі також сказано: жінці відомо, що її колишній чоловік дав свідчення про те, що в оргіях і груповому сексі з дітьми брали участь священик з Умані Вадим і нардеп-бютовец Віктор (але не Лозінській, а інший Віктор, який займає зараз високий пост в передвиборному штабі БЮТ). «Слідчі приховують ці свідоцтва П., не заносять їх в протокол допиту і не перевіряють», — затверджує Григорій Омельченко і вимагає від президента узяти цю справу під особистий контроль.

Начальник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко повідомив, що в Генпрокуратуру поступали заяви депутатів і по ним приймалися заходи: «За фактом розтління неповнолітніх збуджено кримінальну справу. Її і зараз веде Головне слідче управління МВС України. Два місяці тому був затриманий, а потім і арештований громадянин (судячи по опису, це і є Дмитро П. — ред.), якому ставиться стаття 156 (здійснення розпусних дій відносно особи, що не досягла 16-річного віку, батьком дитини, призводить до покарання у вигляді обмеження свободи до 5 років або позбавлення волі до 3-х). Днями строк його утримування під вартою продовжений ще на два місяці».

У ГСУ МВС України відмовляються що-небудь говорити у цій справі, посилаючись на її «пікантність». У обігу ж самої Олени П., текст якого з'явився в інтернеті, наголошується, що слідчі відмовляються вести розслідування, мовляв, нібито співробітник одного із столичних РОВД заявив їй, що за зарплату в 2300 грн він не проводитиме слідство.

У телефонній розмові з виданням Григорій Омельченко пообіцяв довести цю украй непривабливу історію до логічного завершення. За його словами, мама дітей, що потерпіли, неодноразово зверталася в різні інстанції з проханням урезонити розбещувачів, проте ні народні депутати, ні співробітники міліції ходу цим заявам не дали. «Тому зроблю все залежне, щоб винні сіли на лаву підсудних, а працівники органів внутрішніх справ, які не відреагували на заяви, були звільнені. А якщо, не доведи Господи, хтось спробує чинити тиск на жінку і її дітей, я знайду спосіб поставити таких на місце так, що імена свої забудуть».

За словами Григорія Омельченко, в справі про розбещення фігурують прізвища трьох депутатів Верховної Ради. «Там фігурують прізвища трьох депутатів. Я робив запити 7 і 12 вересня. Останній був з новими доказами, було названо три прізвища народних депутатів і священика», — сказав він «Українській правді». «І я не боюся погроз. Ненормальний учора подзвонив мені по урядовому телефону і нагадував, що у мене теж є внуки», — додав Григорій Омельченко.

Він також повідомив, що була проведена психологічна експертиза, а також перевірені свідчення дітей на детекторі брехні. «Експерти визнали, що діти говорять правду про обставини злочину проти них», — сказав Григорій Омельченко. «Була проведена судово-медична експертиза, яка показала, що дітей насилували протягом трьох років», — підкреслив він.

Депутатське звернення Григорія Омельченка від 7 вересня у зв'язку з надзвичайними подіями в «Артеку» на ім'я Президента Віктора Ющенка було обнародувано в «Живому журналі» інтернет-користувача lumpen. Там згадується нардеп від БЮТ Віктор Уколов.

Разом з тим сам Григорій Омельченко відмовився називати прізвища депутатів, яких він приводив у зверненні до Віктора Ющенка. «Я із цього приводу не даватиму жодного прізвища до кінця слідства. Не скажу з якої фракції, партії, все сказано в моїх запитах. Жодного прізвища з моїх вуст не почуєте», — сказав він.

Григорій Омельченко також повідомив, що запити, засновані на зверненні матері, були направлені не тільки Президентові Віктору Ющенку, але і в Генпрокуратуру, і в МВС. Також він повідомив, що в середу, 14 жовтня, офіційно направить всі матеріали голові Верховної Ради Володимиру Литвину.
 

Григорій Омельченко також звернувся до всіх журналістів із проханням не обнародувати прізвище матері, дітей і колишнього чоловіка, який був затриманий. «Не називайте прізвища, оскільки зрозумійте, в якій етично-психологічній ситуації вони можуть знаходитися», — призвав він.


 

comments powered by HyperComments