Узбецькі секс-рабині завдали кримчанину 217 ножових ударів

Середа, 5 травня 2010, 13:58
З'ясувалося, що чоловік був сексуальним збоченцем. Він фактично утримував в рабстві двох сестер з Узбекистану, яким було 16 і 20 років. Дівчини не витримали знущань та зарізали ловеласа – на його тілі експерти нарахували 217 ножових поранень.
Узбецькі секс-рабині завдали кримчанину 217 ножових ударів

Слідчі встановили, що чоловік працював масажистом, його послуги були затребувані і жив він "на широку ногу". Хоча він був прописаний у Сімферополі, мав квартиру в Алупці. До речі, під час обшуку правоохоронці знайшли чотири паспорти, за якими масажист був громадянином одночасно України, Росії, Узбекистану і США.

Чоловік був неодноразово одружений, мав багато дітей, як від законних дружин, так і від співмешканок. Був частим відвідувачем секс-шопів, у його квартирі знайшли багато дисків з аматорським порнографічним відео, на деяких з них господар був зображений під час сексуального акту з двома молодими азіатками.

Сусіди підтвердили, що незадовго до вбивства двоє дівчат мешкали в його квартирі. Як потім виявилося, що кримчанин через інтернет познайомився з дівчиною з Узбекистану, приїхав до неї в гості як наречений, і, заплативши 300 доларів "калиму", забрав наречену до України.

Але по приїзді до Криму він спалив її паспорт, забороняв виходити на вулицю, телефонувати, бив і погрожував смертю, коли вона у чомусь йому не догоджала.

Потім розпусник змусив дівчину запросити до них у гості її найменшу сестру, батькам він пообіцяв влаштувати її на роботу. Коли вона приїхала, то він також зачинив її вдома та зробив своєю секс-рабинею.

Не витримавши ганьби і знущань, сестри вирішили позбавитися свого мучителя. Вони вбили чоловіка кухонними ножами, загорнули його тіло в килим, потім зібрали свої речі, прихопивши ноутбук, два мобільні телефони, диктофон убитого і 450 доларів на дорогу.
Поїздом приїхали до Києва, потім із заявою щодо втрати паспорта їм вдалося вилетіти на батьківщину.

Наразі відбулася передача кримінальної справи узбецьким слідчим органам. Всі слідчі дії кримськими правоохоронцями проводилися на території Узбекистану.

 

comments powered by HyperComments