Бомжі вбили і з'їли чоловіка, а останки продали на шаурму

Середа, 5 травня 2010, 14:13
У Пермі троє колишніх зеків ножем та молотком забили чоловіка до смерті, розчленували, та продали шматки м'яса до кіоску з виготовлення шаурми і пиріжків.
Бомжі вбили і з'їли чоловіка, а останки продали на шаурму

У Пермі в Росії троє осіб без визначеного місця проживання вбили та розчленували 25-річного чоловіка. Частину останків вони з'їли, а решту продали до кіоску з виготовлення та продажу шаурми.

Підозрюваних затримали, наразі слідчі проводять розслідування усіх обставин події. За фактом вбивства порушено кримінальну справу.

За даними відділу російської прокуратури, останки тіла були знайдені неподалік від однієї із зупинок громадського транспорту Індустріального району Пермі. Слідством було встановлено, що злочин здійснили троє раніше судимих чоловіків, які не мали певного місця проживання.

"Підозрювані пояснили, що скоїли злочин на ґрунті особистої неприязні до постраждалого. Вони завдали йому численних ударів ножем і молотком, чоловік помер на місці", - розповіли у правоохоронних органах.

Слідчі також встановили, що після скоєння злочину вбивці розчленували труп і його частину спожили в їжу, а решту продали в один з кіосків з продажу шаурми і пиріжків.



 

comments powered by HyperComments