В Петербурзі голодні готи вбили та з'їли школярку

Середа, 5 травня 2010, 14:32
Міліція Санкт-Петербурга затримала двох молодих людей з неформального руху готів, яких звинувачують у жорстокому вбивстві учениці 11-го класу та канібалізмі. За даними правоохоронців, затримані вже біли раніше судимі. Один з них, Юрій Можнов, працює флористом, інший, Максим Головатських – м'ясником на ринку.
В Петербурзі голодні готи вбили та з'їли школярку

У ніч з 19 на 20 січня хлопці втопили дівчину в ванні, після чого розчленували її тіло, частину органів з'їли, останки склали в пакети і викинули в контейнери для сміття та у водоймище. "Вони запросили дівчину додому, наперед наливши воду у ванну, що свідчить про сплановане вбивство", - кажуть джерела в пітерській міліції.

Також з'ясувалося, що затримані були музикантами, а їх жертвою виявилася прихильниця.

"В ході допитів свої дії вони (затримані) пояснюють відчуттям голоду, - пояснив представник слідства. - Кажуть, що посмажили частини тіла в духовці разом з картоплею".

Наразі підозрюваних тримають під вартою. Розслідування кримінальної справи, порушеної за статтею "вбивство", триває.

Коментуючи злочин, заступник директора Центру судової та соціальної психіатрії імені Сербського Зураб Кекелідзе зазначив, що насильство над людьми не є самоціллю таких молодіжних субкультур, як "емо" і "готи".

На його переконання, "вбивства і канібалізм не мають прямого стосунку до даних неформальних об'єднань".


 

comments powered by HyperComments