Яка ж справжня ціна кожного дерева у Парку Горького?..

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 1 червня 2010, 12:55
31 травня поточного року близько 9.30 в північній частині парку Горького сталася чергова сутичка між так званою муніципальною охороною та захисниками дерев. На аматорському відео було зафіксовано дії "муніципальної охорони", внаслідок яких 60-річна жінка отримала ймовірно, перелом хребта.
Яка ж справжня ціна кожного дерева у Парку Горького?..

Любов Мельник, за словами очевидців, не ховалася і не тікала, а просто відчайдушно захищала дерева у Парку Горького. Її штовхнули працівники муніципальної охорони і Любов упала спиною на зрубане дерево. Цілком імовірно, що 60-річна жінка отримала перелом хребта, оскільки, постраждала не могла самостійно піднятися і навіть рухатися їй було вкрай складно. Швидка медична допомога значно затрималася в дорозі, а потім лікарі звинувачували її в симуляції травми та зароблянні грошей на подіях у Парку Горького.

У телефонній розмові Любов Мельник зазначила, що лікарі відмовилися видати їй на руки рентгенограму хребта, а також до неї не пускали відвідувачів та неодноразово намагалися відібрати мобільний телефон.

Зі слів потерпілої стає зрозумілим, що лікарі роблять усе можливе для того, щоб жінка якомога швидше звільнила медичний заклад. Але без кваліфікованої допомоги лікарів жінка може залишитися інвалідом.

У Парку Горького, на середині просіки, там де знаходиться наметове містечко захисників дерев, триває збір коштів на лікування постраждалої Любові Мельник.

 

comments powered by HyperComments