Невідомі, що приставили дуло до скроні депутата, мабуть помилилися дверима

Середа, 9 червня 2010, 18:43
Невідомі люди, що захопили в середу в 12.15 приймальню народного депутата від БЮТ Костянтина Бондарєва, залишили приміщення, не надавши пояснень.
Невідомі, що приставили дуло до скроні депутата, мабуть помилилися дверима

"Узаперті я знаходився недовго. Приблизно через 45 хвилин після захоплення мого приміщення ці незрозумілі співробітники незрозумілої організації пішли. Вони утекли, забувши навіть представитися. Але зате вони залишили в приміщенні погром: вибиті двері, покручені замки, побитих людей", - сказав Костянтин Бондарєв.

"Зараз до мене приїхали і з райвідділу міліції, і з міського управління МВС. Я пишу заяву, мої помічники дають пояснення, міліція проводить слідчі дії. Вилучено фомку, якою ламали двері. Намагаємося з'ясувати, співробітники якої спецслужби здійснили цей наліт", - повідомив Костянтин Бондарєв.

За його словами, група нальотчиків нараховувала близько 20 осіб.

"У них на спинах була написано "Податкова міліція". Були серед них і люди в цивільному і без зброї. Але в них були і відеокамери, і фотоапарати, якими вони фотографували мої документи. А особисто вони не представлялися. Обличчя в них були дуже задоволені, і їх узагалі не бентежило те, що вони зламали двері, на яких було написано "Приміщення народного депутата України", - розповів Бондарєв.

"Вони намагалися сказати мені, куди ходити, і куди не ходити, - але я не дозволив розмовляти зі мною в такому тоні. Я став дзвонити в міліцію і, очевидно, їх цим налякав", - пояснив народний депутат.

Бондарєв також заявив, що, на його думку, загарбники переплутали його офіс із приміщенням комерційного банку, що знаходиться поруч.

"Як зараз з'ясовується, вони помилилися дверима. Справа в тім, що на першому поверсі будинку, де я орендую приміщення, є інші двері, на яких написано "Комерційний банк". Вони хотіли вломитися туди, але чомусь вирішили ще (про усякий випадок) вломитися в приймальню народного депутата", - сказав Бондарєв.

 

comments powered by HyperComments