У Москві вбили 27-річного телеведучого каналу «Эксперт»

Вівторок, 29 червня 2010, 09:55
У Москві вбито ведучого програми новин телеканалу «Эксперт» Дмитра Оккерта. Тіло 27-річного журналіста знайшли в його квартирі на вулиці Павлова. Як пише «Телекритика», до міліції зателефонувала сусідка, яка зауважила, що у вікні пана Оккерта чотири доби поспіль горить світло. Двері квартири було зачинено на ключ. На тілі загиблого слідчі виявили близько 30 ножових поранень.
У Москві вбили 27-річного телеведучого каналу «Эксперт»

На місце злочину виїхав голова столичного управління СКП РФ Анатолій Багмет. За фактом скоєння вбивства порушено кримінальну справу. Про мотиви вбивства та підозрюваних у його скоєнні слідчі не повідомляють.

Генеральний директор медіахолдингу «Эксперт» Валерій Фадєєв у коментарях РІА «Новости» сказав, що, на його думку, смерть Оккерта не пов’язана з професійною діяльністю журналіста.

Пан Оккерт народився в місті Єманжелінськ Челябінської області. Він закінчив факультет журналістики Челябінського державного університету. Кар’єру тележурналіста розпочав на 31-му каналі Челябінська. Потім журналіст працював у ДТРК «Южный Урал». У 2006 році він переїхав до Москви, де працював на каналах «Вести», НТВ і РЕН-ТВ. На канал «Эксперт» Оккерт перейшов у 2008 році.


 

comments powered by HyperComments