Ще один з’ясований факт побиття людей у Парку Горького

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 29 червня 2010, 13:33
Як виявилося з часом, що 2 червня поточного року у Парку Горького пиляли не лише дерева, на яких сиділи альпіністи, а й били тих, що захищали дерева внизу. Про звіряче побиття так званими “чорнорубашечниками” “Справжній варті” розповів сам потерпілий.
Ще один з’ясований факт побиття людей у Парку Горького

Харківський есперантист Ігор Ясінський 2 червня під час вирубки дерев у Парку Горького отримав численні травми нирок, ребер та шиї. За словами потерпілого, інцидент трапився після того, як він побачив, що допилюють дерево, яке вже почало падати на альпініста, який сидів на сусідньому стовбурі, і він спробував на деякий час зупинити лісоруба, аби той трішки зачекав, доки юнак залишить небезпечну ділянку дерева і злізе вниз.

У відповідь на таку спробу заважати пиляти дерева, Ігор Ясінський відчув сильні удари по ребрах, нирках, шиї тощо. За словами потерпілого, “чорнорубашечників” було так багато, що вони просто заважали одне одному завдавати наступних ударів. Коли їм набридло виконувати таку “роботу”, вони відпустили потерпілого.

Ігор Ясінський відповз убік, і лише після того зрозумів, що те, як його били, ймовірно ніхто не бачив. Далі його не чіпали, оскільки ним почали цікавитися захисники дерев і журналісти. Ігорю Ясінському було зовсім зле і його одразу доправили до лікарні №4, де потерпілий надіявся отримати медичну допомогу. Але пану Олегу відмовили в лікуванні в той же день.

Потерпілий сам сплачував за рентгенівське обстеження, результати якого досі замовчуються. У виписці Ігор Ясінському написали про те, що в нього немає травм рук, ніг, головного мозку тощо, а про ребра, нирки, хребет і шию ніяких результатів обстеження не викладено.

Перші чотири дні Ігор Ясінський майже не рухався самотужки через сильний біль спини і ребер. Зараз потерпілий потребує кваліфікованої медичної допомоги і лікування, але в нього на це немає коштів.  

 

comments powered by HyperComments