Двох річних малюків покинули на цвинтарі

Вівторок, 6 липня 2010, 10:48
Днями у Закарпатській області на місцевому цвинтарі знайшли двох малюків – хлопчика та дівчинку – віком трохи більше року. Дітей на цвинтарі міста Хуст знайшли випадково і до цього вони просиділи біля могил майже добу.
Двох річних малюків покинули на цвинтарі

Працівники міліції, які прибули на місце, виявили у дітей дивну висипку на тілі, а тому їх одразу відправили до центральної районної лікарні. Паралельно з цим правоохоронці взялися за пошуки матері, що покинула дітей. Виявилося, це була не одна мама, а дві.

У лікарні, куди доправили дітей, працівникам міліції заявили, що вже бачили малят напередодні.

Лікарі розповіли, що днями до них звернулася молода жінка і наполегливо просила залишити двійко дітей на лікуванні. Запідозривши недобре, медики почали наполягати на присутності матері у лікарні.

У відповідь жінка сказала, що вийде забрати речі в авто, але лікарі бачили, що жінка прийшла до них пішки, тому продовжили наполягати, щоб вона залишилася з дітьми. Жінка забрала дітей і залишила лікарню.

Пошуки правоохоронців доволі швидко дали результати. На автовокзалі одна з молодиць, що була родом із села Королево, впізнала дітей. Жінка повідомила, що кожна з цих крихіток має свою маму, які живуть на Виноградівщині. Того ж дня працівники міліції відправилися по жінок.

Знайдена дівчинка виявилася дочкою 19-річної Мирослави, яка за словами родичів, виїхала у Донецьк.

22-річна Олена, яка виявилася матір'ю хлопчика, виправдовувалася, нібито дітей у неї викрали, поки їздила в Дніпропетровськ. Але заявити про це вона нібито ще не встигла. Втім, правоохоронці встановили, що нікуди вона не виїздила.

Після цього жінка зізналася. Єдиним аргументом на своє виправдання вона назвала скрутне матеріальне становище, казала, що не мала чим годувати дітей. Тому й виник задум позбутися їх.

Спочатку хотіла підкинути малят у лікарню. Та цей план швидко "розкусили" медики. Тоді горе-матір не знайшла нічого кращого, ніж залишити дітей на хустському цвинтарі.
 

 

comments powered by HyperComments