Що залишилося від автостоянки, яка згоріла на Олексіївці в Харкові (ФОТО)

П'ятниця, 16 липня 2010, 15:20
Вночі 16 липня в Харкові на проспекті Перемоги на несанкціонованої стоянці стався вибух газового балона на автомобілі «Газель».
вибух на автостоянці харків

У результаті вибуху згоріли 11 машин, які знаходилися поряд.

За свідченнями очевидців, пожежа почалася близько 3 години ночі. Через 20 хвилин приїхали пожежники, до пів на четверту пожежа була вже погашена.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, дві з цих машин належали судді Дзержинського районного суду Харкова Сергію Лазюку.



«На стоянці вночі виникла пожежа. Коли рятувальники прибули на місце, вогнем повністю були охоплені 9 автомобілів, ще 2 – частково», – повідомив помічник начальника ГУ МНС України в Харківській області Ігор Лупандін.

За його словами, внаслідок пожежі в автомобілях почали вибухати баки, крім того, в одній «Газелі» вибухнув газовий балон, повідомляють Подробиці.



«Осколки автомобільного скла розліталися на відстань 10-15, а то і 20 метрів», – додав Лупандін.

Він підкреслив, що на місці працює слідчо-оперативна група, що складається зі співробітників міліції і МНС. Попередня причина займання невідома.



«Охоронець не зміг власноруч загасити полум'я, – розповідає начальник ХМУ ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Баранник. – Автомобілі, які знаходилися поруч, протягом короткого проміжку часу згоріли. Вогнище спалаху було там, де стояв автомобіль «Газель».

За попереднім висновком експертів, причиною пожежі стала несправність газового обладнання, яким був обладнаний автомобіль «Газель». Саме від полум'я цього автомобіля загорілися ще 10 автомобілів, які перебували на парковці.



Як повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області, зараз співробітниками міліції, МНС і експертами-криміналістами проводиться перевірка обставин виникнення пожежі. Власники автомобілів встановлені.

ФОТО сайту ГУ МВС України в Харківській області

comments powered by HyperComments