У Львівській області вбили голову місцевого осередку партії «Єдиний Центр»

П'ятниця, 3 вересня 2010, 14:12
Увечері 2 вересня поточного року було вбито голову Пустомитівської районної організації «Єдиного Центру» Ярослава Федину. Також пан Ярослав працював головним лікарем місцевої лікарні.
У Львівській області вбили голову місцевого осередку партії «Єдиний Центр»

Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії «Єдиний Центр».

За даними керівника Пустомитівського окружного партійного секретаріату "Єдиного Центру" Ореста Гельжинького, на Ярослава Федину здійснили розбійний напад на подвір`ї його власного будинку невідомі особи.

„Близько 21 години ми ще бачилися з Ярославом Фединою та обговорювали партійні справи. Адже пан Федина мав намір балотуватися в депутати Львівської обласної ради. Буквально за півтори години Ярослав Федина вже не відповідав на телефонні дзвінки. Сусіди кажуть, що почули крики і викликали правоохоронців. Коли міліціонери зайшли на подвір"я, то знайшли лікаря вже мертвим", - розповів Орест Гельжинський.

Водночас джерела у правоохоронних органах повідомили, що головного лікаря знайшли мертвим на власному подвір`ї. Він був зв`язаний, а на тілі видно було сліди катувань. Також відомо, що обійстя медика пограбували.

 

 

comments powered by HyperComments