У приміщення громадської приймальні «Зеленого фронту» сталася пожежа

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 20 вересня 2010, 22:30
Нещодавно стало відомо, що представники громадської організації «Зелений фронт» будуть іти на вибори від партії «Зелена планета». У той же день, коли захисники дерев визначалися зі своїми лідерами і списком першої десятки сталася пожежа у приміщенні громадської приймальні.
У приміщення громадської приймальні «Зеленого фронту» сталася пожежа

Пожежа почалася на даху ХНУ ім. Каразіна (колишня військова академія ім. Говорова). Вогонь пошкодив дах будинку, приміщення останнього поверху та громадську приймальню «Зеленого фронту», що знаходиться в напівпідвалі.

Дуже дивним є той факт, що вогонь не завдав шкоди іншим поверхам. Адже не було ніякої пожежі ні на першому, ні на другому поверсі.
Вогонь пробрався в приміщення напівпідвалу через вентиляційну трубу.

Знищено багато документів та газет. Члени громадської організації «Зелений фронт» планують вимагати від правоохоронних органів здійснити експертизу та назвати справжні причини пожежі.

Один із лідерів «Зеленого фронту» Максим Корнієнко на 60% впевнений, що це був навмисний підпал. Такі думки пан Максим пояснює тим, що раніше на представників «Зеленого фронту» чинився тиск з боку влади.  

В той же час, один з очільників "Зеленого фронту" Ігор Рассоха не поспішає з остаточними висновками і не вважає за потрібне терміново поширювати інформацію про пожежу.

Представники «Зеленого фронту» зараз займаються підрахунком дерев та їх екологічною оцінкою, а також активною боротьбою проти смітників на території Харкова та околицях.

У день пожежі було зірвано проведення заходу закриття міжнародного фестивалю фантастики.

comments powered by HyperComments