Правоохоронні органи припускають, що Василя Климентьєва викрало НЛО

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 1 жовтня 2010, 14:14
Розслідування причин зникнення головного редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва зупинилося на 8-9 версіях. Серед них є також припущення, що журналіста викрало НЛО.
Правоохоронні органи припускають, що Василя Климентьєва викрало НЛО

Саме про це, сьогодні йшла мова під час прес-конференції, присвяченій розслідуванням причин зникнення  Василя Климентьєва.

Член громадської організації «Незалежне агентство журналістських розслідувань» Юрій Шишкін розповів про основні версії зникнення журналіста.

За словами пана Юрія, правоохоронні органи на перше місце виносять версію  про те, що Василь Климентьєв живий і свідомо переховується від суспільства з якихось особистих мотивів.

Другим вважають варіант насильного викрадення та утримання під вартою на певний період часу.

Слідчі також шукають підтвердження для третьої версії, - про те, що зникнення Василя Климентьєва є нещасним випадком.

Четверту версію правоохоронних органів, про те, що смерть сталася природно від хвороб, що мають люди похилого віку, активно заперечують колеги Василя Климентьєва, а зокрема, Петро Матвієнко та Юрій Хомайко.

П ятою за рахунком слідчі висувають версію самогубства у результаті творчої журналістської кризи чи інших особистих проблем.

Припущення про ненавмисне вбивство під час якихось з’ясувань стосунків між кримінальними елементами, у які журналіст потрапив якось випадково, іде під шостим номером.

І лише на сьомій за рахунком версії правоохоронні органи припускають, що зникнення напряму пов’язано з помстою тих, кого критикував у своїх статтях Василь Климентьєв, або тих, із ким він мав проблеми у бізнесі, яким займався у 1990-х роках.

Восьмою йде політична версія. Таке припущення пояснюють тим, що газетна критика Василя Климентьєва могла суттєво заважати вести передвиборчу агітацію певним політичним силам.

Варіант викрадення журналіста невідомим космічним об’єктом НЛО став дев’ятою версією в ході міркувань правоохоронців і веденого ними розслідування.

Юрій Шишкін особисто не був знайомий із Василем Климентьєвим, і як незалежний журналіст припускає, що результати проведених розслідувань правоохоронні органи будуть до останнього замовчувати.

Нагадаємо, що Василь Климентьєв у своїх публікаціях нищівно критикував роботу правоохоронних органів.

 

comments powered by HyperComments