Трагедія на переїзді: потяг Київ – Трускавець розірвав швидку навпіл

Четвер, 14 жовтня 2010, 12:41
13 жовтня о 21.30 на залізничному переїзді в Київській області «швидка допомога», що перевозила породіллю, зіткнулася з потягом.
дтп

У машині на момент зіткнення перебували лікар, водій і подружня пара. Водій, під'їжджаючи до переїзду, побачив поїзд, але вирішив проскочити на червоний сигнал світлофора.

«Швидка» виїхала на шляхи і заглухла. Машиніст потягу не встиг загальмувати. «Швидку» розірвало навпіл. Водій і лікар залишилися живі, їх викинуло силою удару, а подружня пара загинула.

Стало відомо, що «швидка» потрапила під поїзд Київ – Трускавець, який тягнув машину 600 метрів. Чоловік породіллі вилетів біля переїзду і помер на місці. Від «швидкої» залишилася купа металу.

Поїзд був повний людей. Вони абсолютно шоковані, враховуючи трагедію в Дніпропетровській області.
 
За попередньою версією, машина «швидкої» летіла до лікарні, і перед нею закрили шлагбаум. Але у породіллі почалися перейми і лікар крикнула, щоб проїзд відкрили... Марно. Водій узяв ініціативу на себе, і спробував проскочити... З відомим результатом.

Одна з очевидців, продавщиця в кіоску, розповіла, що удар був таким як ніби вибухнула бомба, люди вискочили на вулицю і побачили, що валяються скла, сидіння, колеса...

Водія і лікаря, які вижили при зіткненні, відвезли в лікарню. Але лікар померла на операційному столі. Водія оперують, але що з ним буде, зараз не може сказати ніхто.

Поїзд після зіткнення дав задній хід, його відігнали назад до Києва. Після заміни локомотива він поїде далі. Деяким пасажирам знадобилася допомога, тому що при ударі вони впали з полиць.
 
Нагадаємо, що вранці 12 жовтня у Дніпропетровській області у результаті зіткнення локомотива потягу та автобусу на неохороняємому залізничному переїзді загинули 43 людини, 10 чоловік знаходяться у важкому стані.

А 13 жовтня, близько дев'ятої ранку неподалік від Житомира, на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський сталося ДТП, в якому загинули, за попередніми даними 6 чоловік.

comments powered by HyperComments