Сумні підсумки стрілянини в школі: випускник втратив око, вчитель повісився

Середа, 24 листопада 2010, 12:15
У селищі Потіївка Житомирській області один з 11-класників вистрілив з пневматичного пістолета в однокласника.
зброя

У результаті випускник втратив око, а через три дні повісився 20-річний вчитель праці, якому належав пістолет.

За інформацією правоохоронців, вчитель разом з учнями висаджували дерева в лісі. У перервах між роботою педагог зі школярами стріляв зі свого пневматичного пістолета марки «А-112» по пластикових пляшках.

Після полудня всі вони повернулися до школи. Учитель залишив пістолет на столі, а сам відлучився на деякий час. Один з учнів узяв зброю і вийшов у коридор. Там підійшов до групи школярів і випадково вистрілив в одного з хлопчаків. Потерпілого доставили в лікарню, там він знаходиться до цих пір, пише газета «Сегодня».

А через три дні в лісопосадці було знайдено повішеним вчителя. Слідів насильства на ньому не було. Зараз вирішується питання, порушувати чи ні кримінальну справу проти стрілка.

У селі кажуть, що поранений хлопець, швидше за все, назавжди втратив око. На думку директора школи, в якій сталася стрілянина, Олени Вовк, самогубство прямо пов'язане зі шкільним НП. «Думаю, таким чином Максим Романович покаявся. Адже він з дуже інтелігентної родини...», – розповіла вона.

Житомирські міліціонери кажуть, що вчитель, швидше за все, не мав би за залишений у кабінеті пістолет тюремного терміну, максимум – оплачував б лікування учня.

comments powered by HyperComments