Пограбований ювелірний магазин у центрі Харкова

Середа, 8 грудня 2010, 12:12
7 грудня в провулку Короленка був пограбований ювелірний магазин-майстерня.
ювелірний

7 грудня о 17.45 до чергової частини Київського РВ м. Харкова звернувся 58-річний приватний підприємець з заявою про те, що 07.12.10 о 17.30 до ювелірної майстерні-магазину, розташованому за адресою: пров. Короленко зайшли двоє невідомих та під загрозою фізичної розправи, розбили молотком вітринне скло й заволоділи виробами із золота ( наразі сума збитку встановлюється).

На місце події негайно виїхали керівництво Головного управління, Харківського міського управління, Київського райвідділу міліції, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та міліціонери-кінологи.

З місця події вилучені речові докази скоєного злочину. Наразі проводяться усі необхідні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, які причетні до скоєння розбійного нападу.

За даним фактом слідчим відділом Київського РВ м. Харкова порушено карну справу за ознаками ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За скоєння даного виду злочину передбачається покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

comments powered by HyperComments