У Харкові пацієнтку пограбували прямо в лікарняній палаті

Вівторок, 22 лютого 2011, 16:03
До 64-річній харків'янці, пацієнтці Інституту невідкладної хірургії, 20 лютого в палату зайшов невідомий чоловік і відібрав у жінки мобільний телефон і сумку з грошима.
арешт

20 лютого одна з пацієнтів Інституту невідкладної хірургії звернулася по допомогу до працівників Дзержинського РВ міліції. 64-річна жінка розповіла правоохоронцям про те, що в період з 16-00 до 16-20 години до палати, де вона перебуває на лікуванні, зайшов невідомий чоловік та незважаючи на її присутність відкрито відібрав у неї мобільний телефон «Нокіа-1616» та гаманець з 121 гривнею. Прямо в палаті потерпіла написала заяву про крадіжку особистого майна, в якому просила прийняти заходи щодо затримання злочинця.

Вже наступного дня працівники сектору карного розшуку Дзержинського РВ під час розшукових заходів за скоєння злочину затримали непрацюючого чоловіка, 1961 року народження, без певного місця мешкання. Як встановили оперативники підозрюваний раніше був засуджений за ч. 3, ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Речові докази вилучено.

За даним фактом слідчим відділом Дзержинського РВ порушена кримінальна справа ч. 3, за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 115 КПКУ.

comments powered by HyperComments