Депутат сільради продавав українок у польські борделі

Понеділок, 28 лютого 2011, 14:12
Депутат зі спільником вербували дівчат у віці від 20-ти до 30-ти років на «заробітки», ще й брали з них за це від 100 до 300 доларів.
повія

Працівники відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми затримали двох осіб, які торгували жінками. Керівником злочинного угруповання виявився 42-річний Юрій Г. – депутат однієї з сільських рад області. Його спільник – житель Іваничівського району Ігор К. Продали вони 15 жінок.

За словами начальника полковника міліції Петра Шпиги, затримані особи підшукували потрібних дівчат у віці від 20-и до 30-и років, вербували їх і переправляли на "заробітки" у борделі Республіки Польща для надання платних сексуальних послуг.

При затриманні групи за місцем проживання проведено обшук, в ході якого вилучено ряд документів, що підтверджують факти причетності даних осіб до вивезення жінок за кордон з метою продажу в борделі для використання в секс-індустрії.

За працевлаштування чоловіки брали з дівчат гроші в сумі від 100 до 300 доларів.

Відомі імена і прізвища п'ятнадцяти дівчат, постраждалих від задумів зловмисників.

Порушено кримінальну справу за статтею 149 ч. 3 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини), що передбачає позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

За словами правоохоронців також стало відомо, що організатор угруповання є батьком шести дітей, троє з яких – дівчата. Крім цього, є учасником однієї з релігійних громад області.

В даний час співробітниками органів внутрішніх справ проводяться заходи щодо встановлення інших учасників злочинного угруповання та осіб, потерпілих від їх діяльності.

comments powered by HyperComments