Директор Харківської фірми «Восток» Ілля Кошкін зазнав тиску з боку податкової міліції і чиновників

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 14 березня 2011, 16:48
Відомо, що Ілля Кошкін є головою наглядової ради акціонерів «Рівненського ливарного заводу», в який входить частина його акцій. Після рейдерського захвату Рівненського підприємства і численних спроб захисту, проти сина Іллі Кошніна і нього самого були порушені кримінальні справи.
Директор Харківської фірми «Восток» Ілля Кошкін зазнав тиску з боку податкової міліції і чиновників

Про це та інше під час прес-конференції повідомив Ілля Кошкін.

За словами пана Іллі, його син займався управлінням фінансових інвестиційних потоків, мав за свою працю грошову винагороду від замовників, але за законодавством України, така діяльність не оподатковується. Працівники податкової міліції влаштували на цьому підприємстві перевірку і порушили кримінальну справу.

Ілля Кошкін заявив, що саме у такий спосіб з ним намагалися розмовляти про продаж немалої долі акцій «Рівненського ливарного заводу» рівно за сто гривень. Цим особам було відмовлено. Син на той час перебував закордоном. Судові інстанції скасували невдалий наступ, тобто рішення податкової міліції, і кримінальну справу було закрито.

Після цього було порушено кримінальну справу проти самого Іллі Кошкіна. Після чергової перевірки на його Харківській фірмі «Восток», податкова міліція порушила кримінальну справу. Суд захистив Іллю Кошкіна і закрив справу.

Такі події, які супроводжувалися численними погрозами Ілля Кошкін розцінює як психологічний тиск з боку податкової міліції і чиновників.
Пан Ілля також наголосив на тому, що деякі чиновники посилались на те, що рейдерський захват «Рівненського ливарного заводу» замовив сам президент України. Аби пересвідчитись у цьому, Ілля Кошкін надіслав до Віктора Януковича письмове звернення у якому виклав усю сутність цієї проблеми і наголосив на тому, що саме його ім’ям прикриваються місцеві чиновники.

Ілля Кошкін вважає, що лише після реакції президента на такі події стане зрозумілим, чи дійсно Віктор Янукович має стосунок до рейдерського захоплення «Рівненського ливарного заводу» чи ні.

 

comments powered by HyperComments