Даїшника, який погрожував водію битою, звільнено з посади

Середа, 23 березня 2011, 14:58
Службова перевірка підтвердила, що чоловік, який погрожував автомобілістам, дійсно є співробітником ДАІ. За результатами перевірки його негайно звільнили.
сучов

Про це ТСН.ua розповів керівник прес-служби Департаменту ДАІ Ігор Клопотій, коментуючи відео, на якому автомобілісти з салону своєї машини знімали роботу інспекторів.

За його словами, Державна автоінспекція провела службову перевірку інциденту. У ході перевірки було встановлено, що 22 березня на Харківській об'їзній дорозі водій та пасажир легковика Kia Cerato знімали на відео роботу даїшників.

До них на Mitsubishi Lanser під'їхав невідомий чоловік, який погрожуючи бейсбольною битою зажадав, щоб автомобілісти негайно забиралися геть. «Пацани говорять, що ти за даїшниками любиш полювати?... У тебе дзеркала міцні на машині? А якщо битою ує**ти? Я тобі даю рівно хвилину, щоб тебе тут і слід прохолов. Якщо я тебе ще раз десь побачу, якщо мені пацани подзвонять!..» – сказав чоловік.

Відео події дивіться тут.

Службова перевірка встановила особу невідомого – ним виявився інспектор ДАІ Харківського району, який перебував не при виконанні службових обов'язків. У ДАІ не назвали ім'я інспектора, але, за даними ЗМІ, йдеться про капітана ДАІ Владислава Сучова.

Як повідомили ТСН.ua у прес-службі ДАІ, інспектора звільнено з органів внутрішніх справ, а на його начальство накладено дисциплінарні стягнення.

comments powered by HyperComments