Футболістові-лихачу Піскуну, який збив на смерть мати з двома маленькими дітьми, дали 6 років ув’язнення

Вівторок, 29 березня 2011, 14:22
Колишній гравець ФК «Севастополь» 25-річний Владислав Піскун, під колесами якого загинули жінка з двома дітьми, засуджений судом Ленінського району Севастополя до шести з половиною років тюремного ув'язнення.
дтп

Прокурор і потерпіла сторона – рідні загиблих Ліни Воронкової та її дочок — наполягали на максимальному покаранні: тюремному терміні в 10 років. Адвокат Воронковим Анатолій Єременко заявив, що буде оскаржити цей вирок з метою посилення покарання, пише Сегодня.

Суддя не дав Піскуну 10 років, тому що він повністю визнав вину (за це за законом скостили третину строку) і частково відшкодував збитки. Крім того, суд вважає, що немає обставин, що обтяжують справу.

У Піскуна також на три роки забрали права.

Нагадаємо, аварія сталася 21 листопада 2010 року. BMW, за кермом якого був Владислав Піскун, на шаленій швидкості вилетів на тротуар і збив на смерть 26-річну Ліну Воронкову і двох її дочок – 2-річну Кіру і 5-річну Настю. Батько дівчаток не постраждав – він йшов попереду з сумками продуктів. За словами свідків, BMW мчав на високій швидкості, тому що влаштував перегони з Mitsubishi Lancer. За кермом останнього був інший житель Севастополя Дмитро Бондарюк, але він заявив, що ні з ким наввипередки не їздив, і довести нічого не вдалося. Дівчина, яка їхала в BMW, потрапила до лікарні. Сподіваючись на те, що Піскуну дадуть максимальний термін, рідні загиблих відмовилися від грошової компенсації в 12 мільйонів гривень.

comments powered by HyperComments