Маски-шоу в лікарняній палаті: як екс-голову Шевченківської райради Пилипишина заарештовував спецназ

П'ятниця, 22 квітня 2011, 11:34
Напередодні вночі о 23.00 30-40 спецназівців увірвались в приміщення клініки «Медіком» (вул. Кондратюка, 8), у якій вже тиждень лікується від гіпертонічного кризу Віктор Пилипишин.
спецназ

Про це повідомили у прес-службі ГО «Кияни передусім», лідером якої він є.

«Метою такого «маски-шоу» був арешт Віктора Пилипишина. Близько 15 осіб зайшли до його палати, пред'явили якусь постанову про порушення кримінальної справи і прямо в палаті почали допит. При цьому так звані правоохоронці не зважили на відсутність адвоката, порушивши елементарні правові норми», – йдеться у повідомленні громадської організації.

За словами прес-служби «Кияни передусім», після таких дій лікарі заявили, що подальший допит загрожує не лише здоров'ю, але й життю Пилипишина. В результаті його у важкому стані забрали до реанімації. До палати приставили охорону, а у дворі постійно чергує наряд правоохоронців.

У громадському русі вважають, що такий сценарій спрямований на залякування як самого Віктора Пилипишина, так і людей, які його підтримують.

Нагадаємо, прокуратура Києва порушила кримінальну справу стосовно колишнього голови Шевченківської районної ради столиці Віктора Пилипишина. Його звинувачують у перевищенні повноважень і заподіянні збитків громаді на суму понад 15 мільйонів гривень.
 

comments powered by HyperComments