Підозрюваний помер на допиті у міліції Запоріжжя

Четвер, 9 червня 2011, 15:28
У відділі міліції помер ще один українець. Це сталося в Запоріжжі.
допит

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області.

"8 червня до Хортицького райвідділу міліції для дачі свідчень було запрошено 59-річного громадянина Ж., на рахунку якого понад десяток шахрайств, скоєних на території різних районів Запоріжжя. Власне у Хортицькому районі вже було доведено три таких факти, ще по двох проводилась перевірка. Аналогічні злочини скоювалися ним у Орджонікідзевському, Заводському та Комунарському районах", - йдеться у повідомлені.

Як розповіли міліціонери, у ході опитування підозрюваного, яке проводилося в присутності одного з потерпілих, він поскаржився на погіршення самопочуття. До райвідділу терміново викликали "швидку допомогу".

"Чоловікові на очах ставало все гірше, й потерпілий - лікар за спеціальністю, почав надавати йому невідкладну допомогу. Проте врятувати чоловіка не вдалося. Екіпаж "швидкої допомоги" констатував смерть", - розказали у відділі зв'язків.

Наразі прокуратурою району за даним фактом проводиться перевірка. Труп відправлено на судово-медичну експертизу. Про її результати буде повідомлено додатково.

comments powered by HyperComments