«Маски-шоу» в «Епіцентрі»: силовики захопили офіс, але сам гіпермаркет працює

Середа, 7 вересня 2011, 13:45
Представники торгової мережі «Епіцентр» заявляють, що силовики в масках захопили офіс компанії в Києві та проводять виїмку документів.
епіцентр

Зокрема, представник будівельного гіпермаркету повідомив: «На Братиславській, 11 люди в масках зі спецпідрозділу зламали двері в двох офісах, побили охоронців, поклали їх на підлогу, увірвалися до офісу і проводять обшуки і виїмки».

На питання, яку структуру представляють силовики, співбесідник агентства відповів: «Начебто СБУ. 99% – що «Альфа». Водночас він сказав, що на чорній формі силовиків «нічого не написано».

«Вони повністю захопили центральний офіс, у якому працює близько 150 чоловік, нікого не впускають і не випускають, позабирали мобільні телефони. О 8.50 десь по 20 чоловік зайшло з центрального і тильного входу. Також чоловік 20 зламали двері, які були під охороною, і увійшли до другого офісу на вулиці Петра Запорожця. Туди приїхала охорона МВС і зараз вони розбираються. А взагалі ходять по кабінетах і все забирають, поводяться зухвало».

Водночас, за словами співбесідника агентства, керівництва компанії на місці подій немає, сам будівельний гіпермаркет продовжує працювати.

У прес-центрі СБУ поки не змогли надати інформацію, чи проводяться підрозділами спецслужби якісь дії за зазначеними адресами.

comments powered by HyperComments