Сімейна сварка з суїцидом: чоловік побив дружину і дітей, а сам вистрибнув з вікна

Понеділок, 19 вересня 2011, 15:37
Сімейна сварка в одній з квартир житлового будинку в Оболонському районі Києва закінчилася самогубством
вистрибнув з вікна

В Києві 18 вересня близько 18.30 по спецлінії «102» надійшло повідомлення про сімейну сварку в одній з квартир житлового будинку по вулиці Кондратюка в Оболонському районі столиці. На місце негайно виїхав наряд міліції.

Коли працівники міліції прибули за адресою, до них звернулася жінка із скаргами на співмешканця. Нібито той під час сварки побив її та дітей. Міліціонери опитали 38-річного чоловіка, а поки опитували співмешканку, той вийшов палити на балкон та на очах жінки та дітей вистрибнув з п'ятого поверху. Падіння виявилося смертельним, пише МАИР.

За попередньою інформацією, чоловік мав судимість за навмисне вбивство, два роки тому звільнився з місць позбавлення волі, зловживав спиртними напоями, висловлював намір лікуватися від алкоголізму. Жінка має чотирьох дітей віком від 1 року до 12. Перебуває у відпустці по догляду за дитиною. За словами жінки, конфлікт виник під час розпиття алкогольних напоїв на грунті з'ясовування питань щодо соціально-побутових умов співмешкання.

Тіло потерпілого направлено для проведення судово-медичної експертизи. Триває дослідча перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення.
 

comments powered by HyperComments