Під Харковом знайдено труп чоловіка, який загинув у ДТП

Середа, 28 вересня 2011, 14:06
У селі Стрілеча Харківського району недалеко від дамби знайдений труп 27-річного жителя села Глибоке з характерними для отриманих в результаті ДТП пошкодженнями.
труп

26 вересня о 17.00 в селі Стрілеча Харківського району у водоймища неподалік від дамби знайдено труп 27-річного мешканця села Глибоке з характерними для отриманих внаслідок ДТП ушкодженнями.

Також на відстані близько 500 метрів від кордону в бік Російської Федерації знаходився перевернутий автомобіль "Форд Експедішін", без номерних знаків, у згорілому стані, який, як встановили працівники міліції, належав загиблому.

Ведуться слідчо-оперативні дії. Встановлюються всі обставини трагічної пригоди. Слідчим відділом Липецького міськвідділу ГУМВС України в Харківській області вирішується питання про порушення кримінальної справи.

За попередньою інформацією, чоловік не мав постійної роботи, був схильний до вживання алкоголю. У день, коли ймовірніше за все сталася трагедія, він перебував у нетверезому стані.

Після того, як з ним перервався телефонний зв’язок, знайомі почали самостійний розшук. Натрапивши на жахливу знахідку, одразу зателефонували до міліції.

comments powered by HyperComments