Вітчим втопив в тазу трирічну дитину за непослух

Четвер, 20 жовтня 2011, 15:42
У Мелітополі (Запорізька область) вітчим убив 3-річного пасинка.
таз

Вчора, 19 жовтня, в чергову частину Мелітопольського МВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що в будинку, розташованому на вулиці Дзержинського, виявлений труп дитини 2008 р.н, пише Сегодня.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС у Запорізькій області, до місця події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група в повному складі, судово-медичний експерт і керівництво Мелітопольського ГО. Співробітники міліції за підозрою у скоєнні жорстокого вбивства дитини затримали вітчима хлопчика, жителя Мелітополя 1988 р.н.

При огляді трупа на голові, спині і животі дитини були виявлені численні синці. В ході перевірки співробітниками міліції було встановлено, що зловмисник лише з липня 2011 року жив разом з матір'ю дитини і за цей час у нього вже встигли виникнути неприязні відносини з хлопчиком, який не слухався нового батька.

За даними правоохоронців, вітчим неодноразово бив дитину, через що сварився зі своєю співмешканкою.

19 жовтня підозрюваний залишився вдома один на один з дитиною, яку взявся мити в металевому тазу. Коли хлопчик перекинув таз і розлив воду, горе-батько знову взявся за «виховання» хлопчика і почав його бити, а потім, набравши в таз води, став занурювати туди дитину.

Побачивши, що дитина стала задихатися, чоловік злякався і викликав швидку допомогу, проте до приїзду лікарів дитина не дожив.

За фактом умисного вбивства дитини стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. 2, 4 ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю). Санкцією цієї статті передбачено позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

comments powered by HyperComments