Загинула студентка фармацевтичного університету. Дівчина випала з вікна гуртожитка

Понеділок, 31 жовтня 2011, 13:35
З вікна п'ятого поверху гуртожитку № 2 Національного фармацевтичного університету (Харків) рано вранці 29 жовтня випала студентка.
вікно

Про це повідомили в ЦГЗ ГУ МВС у Харківській області.

Правоохоронці встановили, що це був нещасний випадок. Швидше за все, дівчина відкривала вікно і випала назовні.

Приблизно о 7.00 ранку її сусідка по кімнаті прокинулася від того, що в кімнаті стало холодно. Вона підійшла до вікна, щоб закрити його, і побачила під вікном на землі свою сусідку. Після цього вона покликала на допомогу. Співробітники гуртожитку викликали «швидку», медики якої констатували смерть випала дівчини. За даними медиків, після падіння дівчини минуло два-три години.

Як повідомив SQ ректор університету Валентин Черних, стався нещасний випадок. Підвіконня старих гуртожитків розташовані дуже низько, майже на рівні ліжок. Швидше за все, дівчина встала на коліна, щоб відкрити вікно, сперлася ліктем на підручники, що лежали на підвіконні, підручники сповзли на ліжко, а дівчина втратила рівновагу, перевага на підвіконні і випала з вікна.

Загибла студентка вчилася на 3-му курсі. До Харкова приїхала вчитися з Донецької області. Ректор повідомив, що вуз взяв на себе організацію похорону студентки. Батьки дівчини вже приїхали до Харкова. Похорони пройдуть в понеділок у селі, в 20 км від Донецька, де вона жила.

comments powered by HyperComments