Замість обручки ніж: хлопець зарізав подругу, яка хотіла за нього заміж

Четвер, 3 листопада 2011, 13:58
У Макіївці Донецької області, хлопець завдав дівчині множинні ножові поранення за те, що вона попросила одружитися з нею.
ніж

Як розповіли в міліції, молода жінка запросила молодшу сестру доглянути за квартирою, поки вона з чоловіком буде гостювати у друзів, і та не відмовила у проханні. Залишившись на господарстві, дівчина вирішила запросити в гості свого давнього знайомого.

Вечір почався досить весело, з випивкою і любовними іграми, а продовжився докорами молодої дівчини. Випивши вина, вона почала висувати претензії на хлопцеві предмет того, що зустрічаються вони давно, а він все ще не зробив їй пропозицію і не поспішає узаконити їхні стосунки.

Закиди настільки розлютили 22-річного хлопця, що в якийсь момент він схопив зі столу кухонний ніж і завдав подрузі множинні удари, а коли усвідомив, що скоїв непоправне, викрав цінні речі і втік. Залишаючи місце злочину, зловмисник відкрив на кухні газові конфорки, сподіваючись приховати сліди злочину. Потім сів у таксі і поїхав до себе додому в Донецьк, повідомляє ТСН.

Співробітниками карного розшуку обласного главку і макіївської міліції протягом 9 годин зловмисник був встановлений і затриманий. У скоєнні даного злочину він зізнався. Речові докази вилучено. Юнакові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

comments powered by HyperComments