Власника відомої горілчаної марки побили в боулінг-клубі

Вівторок, 29 листопада 2011, 14:31
У Запоріжжі невідомі хлопці напали на відомого бізнесмена Євгена Черняка. Він і один з його охоронців одержали травми голови.
черняк

Інцидент стався в ніч з суботи на неділю в боулінг-клубі «Капіталіст», пише Сегодня.

У розпорядження порталу «Запоріжжя. Коментарі» потрапив відеозапис того, що відбувається в клубі. На відео чітко видно, як 9 хлопців нападають на Черняка та двох його охоронців, які стояли трохи далі «об'єкта».

Примітно, що бити всіх трьох невідомі почали одночасно – троє «вирубали» одного з сек'юріті, ще троє – почали бити Черняка, завдавши при цьому кілька ударів пляшкою по голові, ще трьох зловмисників «відбив» другий охоронець комерсанта. В результаті інциденту Євген Черняк і один з його бодігардів отримали травми голови.

Крім того, на відеозаписі чітко видно, що невідомі хлопці, які «порціями» почали прибувати в клуб за 20 хвилин до НП, знайомі один з одним, вони вітаються і обіймаються, разом стоять недалеко від своєї VIP-жертви, а після події виїхали на одній машині.

Начальник ГУ УМВС України в Запорізькій області Володимир Серба підтвердив інформацію про те, що інцидент за участю Євгена Черняка мав місце, а за фактом події порушено кримінальну справу.

«Порушено кримінальну справу за фактом хуліганства. Слідство продовжується і думаю, через кілька днів буде ясна картина. Особи учасників конфлікту встановлені. Там нічого страшного не сталося», – заявив головний міліціонер регіону.

Сам же Євген Черняк напередодні підтвердив порталу «Запоріжжя. Коментарі», що подібний інцидент був і він має намір звернутися в правоохоронні органи з офіційною заявою.

Як повідомляє портал, відеозапис інциденту буде опубліковано найближчим часом.

comments powered by HyperComments