Водій маршрутки насмерть забив пасажира і кинув його на дорозі

Середа, 30 листопада 2011, 16:40
29-річний водій маршрутного таксі, який прямував з Ялти, під час сварки побив пасажира та поїхав геть, залишивши того лежати на дорозі.
кулак

Чоловіки почали лаятися, після чого водій зупинив машину і разом з пасажиром вийшов на розбірки. Вдаривши опонента кулаком в обличчя, водій маршрутки поїхав геть, залишивши того лежати на дорозі.

Як повідомляє Сегодня з посиланням на прес-службу МВС України в АРК, до чергової частини Лівадійського відділу міліції звернулася мешканка Ялти і повідомила про зникнення свого 33-річного співмешканця, який незадовго до цього виїхав у бік Сімферополя і з тих пір на зв'язок не виходив.

В ході проведення перевірки було встановлено, що 23 листопада в 6-у міську лікарню Сімферополя доставили тіло зниклого з видимими тілесними ушкодженнями у вигляді черепно-мозкової травми.

В ході з'ясування обставин, виявилося, що після удару водія, жителя Джанкоя, пасажир при падінні сильно вдарився головою об дорожнє покриття.

На сьогоднішній день встановлено підозрюваного, а також знайдені свідки смертельної бійки. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 119 КК України. За вбивство, вчинене через необережність, водієві маршрутки загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

comments powered by HyperComments