Вагітну жінку збили на смерть на пішохідному переході

Середа, 28 грудня 2011, 13:23
Вагітна жінка загинула, її чоловік госпіталізований через наїзд на них автомобіля Toyota Camry на пішохідному переході в Рівному.
дтп

Про це сказано в повідомленні сектора зі зв'язків з громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ в Рівненській області.

ДТП сталося 27 грудня близько 21:55 на перетині вулиць Макарова та Вербовій.

29-річний житель Київської області, перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Camry, на нерегульованому пішохідному переході наїхав на 2 пішоходів, що переходили вулицю.

В результаті ДТП 30-річна жінка, яка перебувала на 8 місяці вагітності, загинула на місці. Її 38-річний чоловік госпіталізований в реанімацію Рівненської міської лікарні. Його стан медики оцінюють як важкий.

Водій Toyota не постраждав. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик Рівненського міськвідділу міліції.

Чоловік, якого збила машина, Володимир Попик, є редактором Рівненської обласної газети «Рівне Ракурс», а також прес-секретарем Рівненської обласної організації партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».

Рівненський міськвідділ міліції порушив кримінальну справу за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

comments powered by HyperComments