У сміттєвому баці знайшли покалічене тіло пенсионерки. Вбивцею виявився квартирант

Середа, 25 січня 2012, 15:23
Міліція Обухівського району Київської області затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві 71-річної пенсіонерки. Оголене тіло покійної з численними гематомами виявили працівники комунального підприємства у баку для сміття на одній з вулиць міста Обухова.
сміттєвий бак

Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Київській області.

З'ясувалося, що покійна здавала кімнату 50-річному раніше судимому чоловіку.

«І господиню, і квартиранта об'єднувала любов до чарки. За словами колишнього ув'язненого, незважаючи на вік, не відмовлялася старенька і від участі в сценах кохання, запропонованих ним. Після однієї з таких і сталася трагедія», – говорять в міліції.

Як стало відомо, того вечора чоловік пішов відпочивати до своєї кімнати. Коли прокинувся, побачив, що бабуся сидить за столом і без нього п'є горілку. Чоловік замахнувся і щосили вдарив пенсіонерку в обличчя. Жінка впала на підлогу. Тоді квартирант узяв в поліно і почав бити ним пенсіонерку по голові і тілу. Після, він спокійно пішов спати, повідомляє РепортерUA.

«Близько чотирьох годин ранку чоловік помітив, що господиня не дихає, і вирішив «замести» сліди: звалив на плечі тіло, виніс на подвір'я і викинув у сміттєвий бак. Сам зловмисник зібрав деякі речі і до затримання правоохоронцями переховувався на будівництві», – говориться в повідомленні.

Міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство). Підозрюваний, який в скоєному зізнався, зараз перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

comments powered by HyperComments