У Маріуполі наркомани побили і пограбували наркодилера

Понеділок, 30 січня 2012, 00:45
В Маріуполі Донецької області наркоман, що мав потребу в дозі і грошах, з двома подільниками побив і пограбував на 70 тис. грн. наркодилера. Потерпілий ретельно приховував цей факт, оскільки збував наркотики і боявся, що міліції стане відомо про його протиправну діяльність.
У Маріуполі наркомани побили і пограбували наркодилера

Одному з постійних наркозалежних клієнтів, який двічі був судимий за крадіжки, вдалося увійти в довіру до дилера. Домовившись ще з двома товаришами по нещастю, вони вирішили навідатися до торговця, у якого завжди купували наркотики.

Троє візитерів підійшли до дверей наркодільця. Один з них подзвонив в домофон. Хазяїн квартири впізнав серед тих, що прийшли добре знайомого клієнта і з легкістю відкрив вхідні двері. Непрошені гості прийшли не з порожніми руками, а зі зброєю і бейсбольною битою. Забрали трохи більше 70 тис. грн., ювелірні вироби і найцінніше для них на той момент - півграма метадону, адже пішли на злочин в стані гострої потреби в наркотиках.

Нині порушена кримінальна справа по ч.3 ст. 187 УК України - "розбій, сполучений з проникненням до житла". Фігурантам загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

comments powered by HyperComments