Опозиційний телеканал в Одесі захопили озброєні люди в масках

Четвер, 2 лютого 2012, 13:37
У четвер, 2 лютого, близько 09:00 група озброєних людей в чорній уніформі і масках захопила будівлю одеського опозиційного телеканалу «Нова Одеса» на вулиці Фонтанська дорога, 11
захоплення

Про це в коментарі УНІАН заявив головний редактор каналу Сергій Братчук.

За його словами, «озброєні люди не допускають його всередину приміщення, також нікого з працівників не випускають. Хто ці невідомі і що їм треба, я не знаю ».

Один із заблокованих в будівлі журналістів також повідомив, що «співробітників телеканалу до робочих місць не допускають – мотивують захоплення тим, що нібито проводять слідчі дії. Правда, незрозуміло, за яким кримінальній справі, ким і на якій підставі збудженому ».

«Поки силове захоплення будівлі не впливає на вихід в ефір програм нашого опозиційного телеканалу», – додав Братчук.

Тим часом у Відділі зі зв'язків з громадськістю УМВС України в області повідомили, що не мають інформації про обшук у редакції телекомпанії «Нова Одеса».

За інформацією видання, телеканал «Нова Одеса» близький до політичної партії Арсенія Яценюка «Фронт змін». Наприкінці лютого одне з одеських підприємств, акціями якого володіють лідери обласної організації «Фронту змін» – депутати Одеської обласної ради, також спробували зайняти силовики. Проте інженери та робітники разом забарикадувалися в будівлі і зірвали захоплення.

comments powered by HyperComments