На Донеччині через нетверезу матір від морозу постраждав півторарічний малюк

Субота, 4 лютого 2012, 16:25
У місті Дімітрово Донецької області в лікарню з діагнозом «загальне переохолодження і відмороження кистей рук» потрапив півторарічний малюк. Медики надали йому необхідну допомогу і госпіталізували в хірургічне відділення.
На Донеччині через нетверезу матір від морозу постраждав півторарічний малюк

 

Дитину підібрали на вулиці двоє місцевих жителів. Прибулим на місце правоохоронцям вони пояснили, що увечері близько половини восьмої, проїжджаючи автомобілем по приватному сектору, побачили посинілого від холоду маленького хлопчика, одягненого, не дивлячись на 20-градусний мороз, лише в колготки і сорочку, зовсім без взуття. Його відвезли до лікарні.

 «Перевіркою було встановлено, що 37-річна мати малюка того вечора випивала в гостях у подруги, а хлопчик залишався удома зі своєю 17-річною сестрою, - розповів начальник Дімітровського міськвідділу міліції Володимир Кишкин. - Повернувшись додому, жінка відпустила старшу дочку гуляти, але сама, будучи сильно п'яною, заснула і не побачила, як дитина вийшла на вулицю».

Зараз життю дитини нічого не загрожує.

 Правоохоронцями проводиться дослідча перевірка, за наслідками якої буде прийняте рішення відносно матері малюка: її можуть притягнути до кримінальної відповідальності за ст.135 «Залишення в небезпеці» або ст.166 «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною» КК України. Раніше у полі зору міліції ця сім'я не потрапляла.

 Жінці може загрожувати від 2 до 5 років обмеження або позбавлення волі, повідомив Відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.


comments powered by HyperComments