На вихідних «мінували» Харківський палац спорту. Евакуювали 500 осіб

Понеділок, 13 лютого 2012, 15:09
У неділю, 12 лютого, надійшло повідомлення про замінування харківського Палацу спорту.
палац спорту

Як повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області, о 15.55 невідомий повідомив, що в приміщенні Палацу спорту, де проходить ювелірна виставка, закладена вибухівка.

На місце пригоди негайно виїхало керівництво ГУМВС України в Харківській області, працівники вибухотехнічної та кінологічної служб обласного управління, працівники МНС, слідчо-оперативна група Фрунзенського райвідділу.

«Було евакуйовано 500 осіб. Протягом часу проводився огляд «Палацу спорту», під час якого нами було перевірено 13 тисяч 560 квадратних метрів площі», – прокоментував начальник відділу вибухотехнічних та пожежно-технічних досліджень НДЕКЦ при ГУМВС України в Харківській області підполковник міліції Олександр Ярошевич. – Вибухових пристроїв не виявлено. Порушень громадського порядку не відбувалось.

Слідчим відділом Фрунзенського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), санкцією якої передбачене покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п'яти років. Триває слідство.

comments powered by HyperComments