Миколаївський мажор розповів, як з приятелями згвалтував і заживо спалив 19-річну дівчину (ВІДЕО)

Середа, 14 березня 2012, 12:32
У Миколаєві троє чоловіків заманили в квартиру 19-річну дівчину, по черзі згвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придавили і спробували її спалити живцем.
затриманий

Про це повідомляє Миколаївська обласна інтернет-газета.

Дівчина вижила, але перебуває у вкрай тяжкому стані, їй ампутували руку і стопи.

Злочинців затримали, місцеві ЗМІ повідомляють, що вони - діти високопоставлених персон, і двох з них вже відпустили. Але після акцій протестів местніх жителів всі троє поміщені під варту з утриманням у слідчому ізоляторі, пишуть Новости-N.

Як було встановлено, напередодні ввечері постраждала, 19 - річна дівчина, познайомилася в розважальному закладі з двома чоловіками.

Пізно ввечері чоловіки, проводжаючи дівчину додому, запропонували зайти в квартиру їх товариша. Жінка погодилася.

Далі зловмисники по черзі її згвалтували, задушили і винесли до будівельного майданчика, де підпалили її.

Як вдалося встановити місцевим журналістам, один з підозрюваних - син колишнього голови Єланецької райдержадміністрації.

Інший нібито, син колишнього прокурора Центрального району Миколаєва.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, справа намагаються "зам'яти", про що свідчить повна відсутність об'єктивної інформації з правоохоронних органів.

Поки невідомо хто відпустив підозрюваних у скоєнні такого тяжкого злочину? На якій підставі? Хто веде слідство? Домогтися відповіді на всі ці питання не вдалося.

У середу в інтернеті з'явився відеозапис, на якій один з трійці миколаївських гвалтівників, розповідає про вчинений злочин.

comments powered by HyperComments