Кривавий пікнік: банда з мечами порубала компанію молоді

Середа, 25 квітня 2012, 11:33
У минулу суботу на Дніпропетровщині стався жахливий напад на компанію (двоє хлопців і троє дівчат), яка вибралася відпочити на природі біля річки Самари в околицях Новомосковська в парк ім.Сучкова.
ніж

У самий розпал приготування на багатті шашликів, близько 23.00, з криком «Лягай!» на хлопців та дівчат налетіли троє невідомих, озброєних предметами, схожими на мечі. Особи нападників були приховані масками, зловмисники взялися всерйоз розмахувати мечами, завдаючи відпочиваючим удари, пише Сегодня.

Двом дівчатам – 23-річній Ганні і 16-річній Ірині – дивом вдалося втекти і сховатися в лісосмузі. Ледве вціліла і 22-річна Дарина – з множинними порізами, переломом руки у двох місцях, пробитою головою дівчину пізніше відвезли в реанімацію ЦРЛ. Другий потерпілий – 22-річний Олексій – з прорубаної ключицею і роздробленою лопаткою теж доставлений в травматологію ЦРЛ в Новомосковську. Більше за всіх постраждав 23-річний Олександр – з порізами кінцівок, відрубаним пальцем на руці його привезли в 16-ту міськлікарню Дніпра. «Зараз його стан стабільний, але попереду – низка операцій», – повідомили в травматології міськлікарні № 16.

Від того, що розповіла нам потерпіла Даша, – волосся на голові стає дибки. «Раптово з кущів в нас полетіли петарди і одразу вискочили ці люди. На мене накинувся чоловік, у якого на голові була залізна каска, у правій руці він тримав меч, а в лівій щит. Він кричав: «Забирайся звідси! Це наша територія!» Потім ударив мене кілька разів мечем по голові. Цей хлопець міг у будь-який момент відрубати мені голову, але йому наче подобалося наді мною знущатися», – крізь сльози згадує Дарія і додає, що в одну мить все закінчилося, садисти включили ліхтарики й пішли в глиб лісопосадки. Тоді дівчина зібралася з силами, піднялася й побігла до виходу з парку. А 16-річна Ірина досі в шоковому стані, адже їй довелося три години ховатися від негідників в лісі!

«Пам'ятаю, Олексій крикнув:« Дівчата, біжіть!» і ми з Анею помчали в бік лісу. Потім Аня сказала мені сидіти тихо, а сама побігла на підмогу хлопцям», – говорить Ірина і додає, що через деякий час лиходії з ліхтариками шукали її по лісі. «Мені пощастило, що у третього хлопця, який підійшов дуже близько до мене, не було ліхтаря», – пояснила дівчина «Сегодня».

В облУВС нам повідомили, що в міліцію надійшла заява від потерпілих, які отримали тяжкі тілесні ушкодження. «За фактом порушено кримінальну справу, ведемо пошук злочинців», – повідомив начальник прес-служби Олексій Щербатов.

У Новомосковську ж подейкують – це не перше подібне побоїще. «Місяць тому недалеко від цього місця троє невідомих побили відпочиваючих битами», – розповіла мати однієї з постраждалих Марія Вікторівна.

comments powered by HyperComments