На Житомирщині молодик задушив і зґвалтував 9-річного хлопчика

Четвер, 10 травня 2012, 10:53
Працівники міліції знайшли тіло зниклого напередодні хлопчика та затримали ймовірного вбивцю дитини.
задушив

До чергової частини Попільнянського райвідділу міліції в Житомирській області 8 травня телефоном звернулася 45-річна жителька Києва. Вона повідомила про те, що напередодні увечері пропав її 9-річний син, повідомили в прес-службі МВС України.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої розпочали першочергові заходи по встановленню всіх обставин події. З'ясувалося, що родина киян приїхала до одного з сіл району на дачу. Востаннє хлопчика бачили надвечір, коли він рибалив на місцевому ставку.

Уранці правоохоронці розпочали прочісування навколишньої території водойми та околиць населеного пункту. Водночас оперативники опитували місцевих жителів, які того дня могли бачити малого або щось знати про його зникнення.

Невдовзі тіло зі слідами насильницької смерті знайшли в гущавині лісосмуги. Згідно з висновками судово-медичного дослідження, смерть хлопчика настала від задушення увечері 7 травня.

Розслідуючи обставини злочину, оперативники затримали 30-річного жителя Попільнянського району. На даний момент молодик обґрунтовано підозрюється у причетності до жорстокого вбивства на сексуальному підґрунті.

На запитання міліціонерів чоловік спочатку вдавав, що нічого не знає. Однак низка доказів, вилучених на місці події експертами та свідчення очевидців, які допомогли встановити маршрут руху підозрюваного того вечора, таки вплинули на його подальші дії. Молодик визнав свою вину і розповів, що помітив хлопчика на ставку.

Розповідаючи різні байки малому, зловмисник втерся до нього в довіру, пообіцяв подарувати чи продати вудку, а потім поступово змусив відійти подалі від людей. Так вони вдвох опинилися на околиці села, у чагарнику, де чоловік, за його словами, спочатку задушив, а потім зґвалтував дитину.

Розслідування кримінальної справи, порушеної за ч.2 п.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України триває, повідомив начальник Слідчого управління УМВС України в Житомирській області Василь Дячук. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

comments powered by HyperComments