Киянин-вбивця роками грабував банки, щоб прогодувати сім'ю (ВІДЕО)

Середа, 16 травня 2012, 13:41
Починаючи з 2009 року, 38-річний киянин обчистив три банки, один з них навіть два рази.
грабіжник

Серійний грабіжник банків, якого напередодні затримали у Києві, скоював злочини щоб прогодувати дружину і 4-річну дитину. Про це пише "Сегодня".

Як повідомлялося, в один з банків на вулиці Перова заскочив грабіжник в жіночому панчосі на голові, з ножем і молотком. Під час затримання він стиш вдарити охоронця молотком, також погрожував підірвати гранату, якої так і не знайшли.

Правоохоронці з'ясували, що, починаючи з 2009 року, 38-річний киянин обчистив три банки, один з них навіть два рази, але погорів на четвертому. Сам злочинець пояснив міліції, що став грабіжником став через брак грошей на утримання дружини і 4-річної дитини.

"Він пограбував три банки, тільки в одному його видобуток склав 50 тис. гривень. Причому в одному з них він побував двічі" – розповіла помічник начальника міліції Дніпровського району Олена Василяка.

Грабіжник вибирав банки лише з іноземним капіталом, вважаючи, що в українських менше готівки. Грабувати банки він вчився по книжках і в Інтернеті.

"Він з 1996 року розшукувався за вбивство, тому офіційно працевлаштуватися не міг, щоб не засвітитися. До 2009 року шукав тимчасову роботу, наприклад, на будівництвах, де платили відрядно. Але таких заробітків йому вистачало, поки він жив один. Коли з'явилася громадянська дружина і народилася дитина, він зрозумів, що потрібно заробляти більше, і став грабувати", – розповіла Василяка.

За всі злочини киянина можуть посадити на 12 років, до того ж за вбивство він може отримати довічний термін.

comments powered by HyperComments