У Румунії перекинувся автобус з українськими туристами. Є загиблі (ФОТО)

Вівторок, 5 червня 2012, 11:29
Одна людина загинула і 12 отримали поранення в ДТП в Румунії після того, як автобус перекинувся в місті Вранча.
дтп

У автобусі були тільки українці, які поверталися з відпочинку. Шість постраждалих були доставлені в лікарню швидкої допомоги. Серед постраждалих четверо дітей, але вони отримали легкі травми. Про це повідомляє румунське видання Adevarul.

«В результаті трагічного інциденту 1 людина загинула, а 12 туристів отримали травми різного ступеня тяжкості. Поранені доставлені в лікарню імені Святого Пантелеймона, розташовану в місті Фокшани», – повідомила прес-секретар Інспекції з надзвичайних ситуацій Христина Дуце.

За її словами, автобус з болгарськими реєстраційними номерами, в якому знаходилися 25 туристів, повертався з румунського узбережжя до Києва. За інформацією інших ЗМІ, українські туристи поверталися з відпустки в Болгарії.

Повідомляється, що людей, які потрапили в аварію, але не постраждали, доставлять в готель в місті до прибуття іншого автобуса, який їх відвезе до Києва.

Поліцейські кажуть, що коли вони прибули на місце події, пасажири були дуже налякані і нічого не розуміли. Справа в тому, що ніхто з пасажирів не говорить ні румунською, ні англійською. У зв'язку з цим, поліція не могла нічого пояснити пасажирам.
 
За попередніми даними працівників дорожньої поліції, автобус перекинувся з вини водія, який заснув за кермом. Розпочато слідство.

comments powered by HyperComments