У Миколаєві серед білого дня невідомі розстріляли чоловіка

Середа, 4 липня 2012, 13:40
Потерпілий отримав наскрізне кульове поранення грудної клітини, а також був поранений в стегно і передпліччя.
пістолет

У вівторок до чергової частини ММУ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що в Жовтневу ЦРЛ з вогнепальними пораненнями в непритомному стані доставлений місцевий житель. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Миколаївській області. Чоловік отримав наскрізне кульове поранення грудної клітини, а також був поранений в стегно і передпліччя.

Правоохоронцями було встановлено, що приблизно о 15.00 з автомобіля темного кольору було здійснено кілька пострілів в напрямку 32-річного непрацюючого, коли той виходив з розважального закладу "CLASSIC", де, як розповіли співробітники клубу, він був завсідником.

Деякі ЗМІ стверджують, що чоловік, на якого напали, відкрив у відповідь вогонь, проте співробітники міліції на місці події це заперечують. Також їм вдалося встановити особу потерпілого: ним виявився 32-річний Юрій Кулинич.

Правоохоронцями проводяться заходи щодо встановлення зброї, з якої були зроблені постріли, обставини події та особи, причетні до скоєння злочину. Порушено кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 15 («Замах на вчинення злочину») і ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Сьогодні Юрій Кулинич прийшов до тями після зроблених йому складних хірургічних операцій, – повідомляють Новини-N. Вранці його відключили від апарату штучного дихання. Під час проведених операцій одну кулю витягли з передпліччя. Другу, з ноги, діставати не наважилися – вона застрягла в області колінного суглоба і операція з її вилучення була б надто травматичною. Чоловік поки вкрай слабкий, проте сильно турбується з приводу ноги – не збираються йому її ампутувати. У палаті він знаходиться один, під охороною співробітників міліції.

comments powered by HyperComments