Страшне ДТП в Криму: маршрутка з пасажирами зіткнулася з «Газеллю» (ФОТО)

Четвер, 9 серпня 2012, 11:52
17 людей були доправлені до медичних закладів міста Сімферополя після серйозного ДТП за участю мікроавтобуса «Мерседес-Спринтер» і бортового автомобіля «Газель».
газель

Про це УНН повідомили у прес-службі ГТУ МНС України в АРК.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на в'їзді в місто Сімферополь (11-й км траси «Сімферополь-Харків») надійшло до служби порятунку сьогодні о 05:08. До місця аварії негайно був направлений оперативно-рятувальний автомобіль, бригада швидкої медичної допомоги та співробітники ДАІ.

Після прибуття до місця аварії рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту зрізали двері в салон мікроавтобуса, бо вони були сильно деформовані й не давали змогу вибратися постраждалим пасажирам, після чого стали надавати їм першу допомогу та транспортували до машин швидкої допомоги.

Загалом до транспортування потерпілих були залучені шість машин швидкої медичної допомоги Служби медицини катастроф, 13 людей були доставлені до шостої міської лікарні Сімферополя, дві людини – до ЦРКЛ Сімферопольського району, дві дитини – до республіканської дитячої клінічної лікарні.

Станом на 09:00 хлопчик 8 років, мешканець м.Кременчук, перебуває в дитячій лікарні з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, різані рани обличчя»; дівчинка (8 років, м.Кременчук) з діагнозом «струс мозку, закритий перелом правої ключиці та правої плечової кістки». 13 постраждалих доправлені до шостої міської лікарні: троє перебувають у реанімації, один – у травматології, ще двоє – у хірургічному відділенні. В даний час медики проводять обстеження решти постраждалих, встановлюються їхні діагнози.

За попередньою інформацією, мікроавтобус «Мерседес» слідував з Полтавської області до Криму, у його салоні перебували 16 осіб (15 пасажирів і водій), у бік Сімферополя рухався і вантажний автомобіль «Газель-33021» (у салоні перебували водій і пасажир) із вантажем м'яса. На 11 кілометрі від Сімферополя два автомобілі, які рухалися в попутному напрямку трасою «Харків-Сімферополь», зіткнулися. Хто був винуватцем ДТП, наразі встановлюється. Унаслідок ДТП обидва автомобілі вилетіли з траси в кювет, направо від автодороги.

«Газель» практично розірвало, двигун лежав на відстані п'яти метрів від автомобіля, кабіна та кузов сильно деформовані. Мікроавтобус із сильно пошкодженою правою передньою частиною вилетів з автодороги і ліг на лівий бік.

Проводиться розслідування обставин події, працює слідчо-оперативна бригада.

comments powered by HyperComments