Кандидата від партії УДАР жорстоко побили невідомі

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 11:35
На кандидата від «УДАРу» по 90 округу (Київська область, місто Біла Церква) Романа Григоришина вчинено напад. Він знаходиться в лікарні.
кулак

Як повідомляє прес-служба партії,  у четвер о 21:30 Роман Григоришин вийшов з будинку, де винаймає квартиру, і пішов у магазин продуктів. Коли Григоришин повертався назад, двоє молодиків кремезної статури, які очікували його біля будинку, напали на нього. Довірену особу кандидата Олену Пономаренко, яка була з ним, схопили і погрожували, вимагаючи, щоб Григоришин зняв свою кандидатуру на окрузі. В цей час самого кандидата ударили в обличчя, повалили на землю і почали бити ногами. Роман Григоришин втратив свідомість. Нападники, за словами Пономаренко,  втекли. Зараз Григоришин перебуває в лікарні, а Олена Пономаренко дає свідчення правоохоронцям, які прибули на місце події.

В партії «УДАР» заявляють, що проти її кандидатів почався справжній терор. Якщо раніше лунали погрози і чинився  психологічний та адміністративний тиск, то тепер  не гребують застосуванням фізичної сили. «УДАР» використає всі юридично-правові  засоби, щоб захистити своїх кандидатів. В партії заявляють, що не злякаються грубих методів тиску. А український виборець 28 жовтня  теж висловить свою позицію щодо того, чи хоче жити в країні, де сьогодні більшість питань вирішує фізична сила, правовий і адміністративний тиск, залякування.

В 90-му одномандатному окрузі зареєстровані 46 кандидатів. Роман Григоришин є одним з лідерів виборчих перегонів.

comments powered by HyperComments