За що охоронці супермаркету викручували руки журналістові ICTV

Четвер, 11 жовтня 2012, 11:09
На журналіста ICTV напали охоронці київського супермаркету.
охорона

Про інцидент повідомляє Сегодня з посиланням на прес-службу столичної міліції.

У відомстві зазначають, що в чергову частину Солом'янського райуправління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що у громадянина виник конфлікт з охороною супермаркету.

«На місці події до міліції звернувся співробітник одного з телеканалів і повідомив, що він зайшов до супермаркету для здійснення покупок. Однак, коли він підійшов розрахуватися за придбаний товар, йому повідомили, що каси закриті і проінформували про необхідність звільнити приміщення, оскільки супермаркет о 23 годині повинен закриватися. За словами заявника, чоловік, який представився начальником охорони, в грубій формі звернувся до нього з вимогою вийти з супермаркету, на що представник ЗМІ відповів, що обов'язково покине супермаркет після того, як розрахується за товар. Після цього двоє охоронців скрутили йому руки і силою виштовхали з магазину. Внаслідок цього у чоловіка був зламаний годинник», – сказано в повідомленні.

На момент спілкування міліції з заявником супермаркет уже був закритий, тому відразу на місці з'ясувати думку другого боку інциденту співробітники МВС не змогли. Заява громадянина зареєстровано в Солом'янському РУ ГУМВС України в Києві. Всі обставини цієї події будуть з'ясовані в ході дослідчої перевірки. За її результатами буде прийнято процесуальне рішення.

Відзначимо, що назва супермаркету в повідомленні не вказано.

comments powered by HyperComments