Комуністи захопили муніципальний телеканал Запоріжжя і вимагають прямий ефір

Середа, 17 жовтня 2012, 12:32
У Запоріжжі депутати від КПУ захопили студію муніципального телеканалу «МТМ» з вимогою надати їм прямий ефір для «спростування наклепів проти компартії, що вийшла в ефір телеканалу у вівторок».
телеканал мтм

Як повідомив секретар Запорізького обласного комітету КПУ Олександр Зубчевський, «в даний момент чотири депутати Запорізької міської ради від КПУ зайшли в студію запорізького телеканалу «МТМ» і категорично відмовляються її покидати, поки їм не буде надано прямий ефір», пише Сегодня.

«Депутати-комуністи обурені наклепом, який вийшов в ефір 16 жовтня 2012 на комунальному телеканалі» МТМ «в передачі» До речі, «Ми маємо намір спростувати неправдиву інформацію, спрямовану проти Комуністичної партії», – заявив Зубчевський

Він зазначив, що депутатам-комуністам жодного разу за два роки роботи нового скликання Запорізької міськради не був наданий ефір на муніципальному телеканалі відповідно до закону України «Про статус депутатів місцевих рад».

Крім того, Зубчевський заявив, що «в хвилини, коли депутати-комуністи знаходяться в студії» МТМ «, керівництво телеканалу відсутня, нібито знаходиться на нараді у міськвиконкомі».

Як повідомили співробітники телеканалу «МТМ», на даний момент вирішується питання про проведення переговорів з непроханими гостями. Співробітники каната також підкреслили, що муніципальний телеканал не має технічної можливості виходу в прямий ефір, як цього вимагають депутати.

comments powered by HyperComments