Солдат-строковик викинувся з вікна через мобільний телефон

Вівторок, 23 жовтня 2012, 13:18
Загинув, випавши з вікна 3-го поверху казарми, солдат, який проходив строкову службу у 79-й Миколаївській окремій аеромобільній бригаді.
викинувся у вікно

Про це УНІАН повідомив прес-секретар прокуратури з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Південного регіону України Павло Аксьонов.

За його словами, однією з можливих причин загибелі молодого солдата військової частини A-0224 79-ї Миколаївської аеромобільної бригади, яка розташована в миколаївському мікрорайоні Coляні, стало те, що його викрили у крадіжці у товариша по службі.

Як відзначив П.Аксьонов, ймовірно 19-річного солдата викрили у крадіжці мобільного телефону його товариші по службі. Можливо, телефон він не вкрав, а просто узяв подзвонити. Не йшлося ні про зброю, ні про гроші, а про якусь дрібницю з особистих речей.

За словами П.Аксьонова, коли про це стало відомо, хлопець, очевидно, почав сильно переживати. Незабаром він опинився біля вікна третього поверху будівлі казарми у своєму підрозділі і впав вниз, одержавши травми, не сумісні із життям.

Солдата було доставлено до Миколаївського військового госпіталю, там він помер.

«Можу лише припустити, що психологічно він не витримав того, що про його провину дізналися товариші по службі. Він тільки жити починав, і таку дурість зробив. Лише 10 днів тому його було призвано до частини з Дніпропетровської області», – сказав П.Аксьонов.

Перевірку у справі веде прокуратура Південного регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері. Як відзначають у прес-службі прокуратури, фактів дідівщини у частині не фіксувалося.

comments powered by HyperComments