У Харкові іноземні студенти стінка на стінку ділили жінку

Четвер, 6 грудня 2012, 13:38
4 грудня на території спортивного майданчику на вулиці Целіноградській сталася бійка між студентами одного з вищих навчальних закладів міста. Причиною конфлікту стала жінка.
швидка

У місті Харкові на території студентського містечка на ґрунті неприязних відносин між групами іноземних громадян (по 30 з кожної сторони) виникла бійка, у результаті якої один з іноземців, студент одного з університетів, заподіяв смертельні тілесні ушкодження іншому іноземному громадянину, студенту того ж навчального закладу, пише сайт МВС України.

Як повідомляє прес-служба МВС України в Харківській області, 4 грудня на території спортивного майданчику на вулиці Целіноградській сталася бійка між студентами одного з вищих навчальних закладів міста. Причиною конфлікту стала жінка – хлопці з’ясовували, з ким вона буде зустрічатися.

Внаслідок бійки 24-річного громадянина іншої держави у вкрай тяжкому стані було доставлено до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Лікарі, які відчайдушно боролись за його життя, на жаль, не змогли його врятувати.

Слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наступного дня оперативниками сектора карного розшуку Дзержинського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області за підозрою у скоєнні злочину був викритий 19-річний іноземець, який під час бійки побив потерпілого руками по голові, внаслідок чого той знепритомнів та впав на землю.

Затриманому оголошено про підозру в скоєнні вказаного злочину. Вирішується питання щодо обрання відносно нього запобіжного заходу.

Правоохоронці продовжують з’ясовувати усі обставини події.
 

comments powered by HyperComments