Стрілянина в одеському нічному клубі: причиною конфлікту стала дівчина

Понеділок, 10 грудня 2012, 13:23
У ніч на неділю в результаті перестрілки в одеському нічному клубі Bellini загинули двоє відвідувачів клубу – 24-річний хлопець і 29-річна дівчина. Ще троє були поранені.
стрілянина

Причиною стрілянини у нічному клубі став конфлікт зловмисника з дівчиною.

«Чоловік приблизно за годину до того чіплявся до всіх, а потім штовхнув дівчину. Хлопець з її компанії заступився за неї, а цей мужик розбив об його голову пляшку », – розповіла кореспонденту «Комсомольской правды в Украине» офіціантка закладу.

Також встановлено, що після сварки житель Полтави пішов з клубу, взяв зброю в автомобілі і почав безладну стрілянину в закладі. Як повідомили охоронці клубу, чоловіка побили після конфлікту з дівчиною, після чого прибув патруль вивів його і «порадив піти протверезіти». Однак у відділення чоловіка не забрали, а через годину він повернувся на машині зі зброєю і почав стріляти.

Варто відзначити, що до моменту повернення полтавця конфліктна кампанія вже пішла, а він стріляв по столику, де вони сиділи раніше.

Очевидці стрілянини, яка сталася сьогодні вночі в клубі «Белліні» на Рішельєвській вулиці Одеси, стверджують, що охоронці закладу нічого не зробили для того, щоб зупинити вбивцю, пише Думская.net.

«Цей мужик, який стріляв, бешкетував у клубі, до всіх чіплявся, потім влаштував бійку через дівчину, – розповів один зі свідків. – Його викинули з закладу за допомогою міліції, але не затримали чомусь, хоча в нього був ніж. А потім, коли він повернувся з автоматом, охорона відразу ж лягла на підлогу й участі в подальших подіях не приймала».

В результаті нічної перестрілки загинули двоє відвідувачів клубу – 24-річний одесит Данило і 29-річна жінка. Ще троє були поранені. Їх відвезли попутними машинами в МКЛ №1. Медики стверджують, що стан поранених стабільний, життєво важливі органи не зачеплені, але в наявності велика крововтрата.

Лікарі швидкої допомоги, які побували на місці події та бачили трупи, говорять, що хлопець був убитий пострілом у потилицю, жінці злочинець стріляв у спину.

«Гільзи валяються як всередині клубу, так і на вулиці. Мабуть, він продовжував стріляти, тікаючи», – говорить співробітник швидкої.

Стрільця та його друга правоохоронці затримали. У них вилучено цивільний варіант автомата АКС-74У «Вулкан», три ріжки з патронами калібру 5,45 мм до нього і мисливський ніж. За словами прес-секретаря облУВС Володимира Шаблієнка, затримані – жителі Полтави. У поле зору правоохоронних органів вони раніше не потрапляли.

comments powered by HyperComments